www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Arjen Lubach genomineerd als Taalstaatmeester 2020

Arjen Lubach is genomineerd als Taalstaatmeester 2020. Andere genomineerden zijn gebarentolk Irma Sluis, Coen Verbraak, Ernst Kuipers, Diederik Gommers Ilja Leonard Pfeijffer, Jacco Vonhof, Fidan Ekiz, Arnon Grunberg en Rosanne Hertzberger. Datmaakte jury-voorzitter René Appel bekend in het NPO Radio 1-programma De Taalstaat.

De Taalstaatmeester van het jaar is de persoon die zich in dat jaar het beste heeft uitgedrukt in gesproken of geschreven woord. Eerdere winnaars waren Beatrice de Graaf, Lilian Marijnissen en Freek de Jonge. Bekendmaking van de winnaar is op Tweede Kerstdag.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.