nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jochem Myjer, Karin Bloemen, Soundos El Ahmadi, Alex Ploeg, Wouter Deprez

De sketch De Bonaire-menéér uit de show ‘Adem in, adem uit’ van Jochem Myjer werd dit jaar het vaakst bekeken vanuit Nederland, zo meldt YouTube. In totaal is de video ruim 4,2 miljoen keer bekeken.
bekijk de video

Naar aanleiding hiervan was Myjer woensdagavond te gast bij Beau. Daar gaf hij aan in de voorlopige toekomst nog maar eenmaal per week op te treden vanwege de fysieke belasting.

Karin Bloemen, Soundos El Ahmadi, Alex Ploeg, Jeroom en Tygo Gernandt zijn toegevoegd aan de line-up van ‘Comedy Central: Kater van 2020’, dat op 1 januari wordt uitgezonden op Comedy Central.

Wouter Deprez werkte mee aan de nieuwe Gentse wandelzoektocht van Ienenmeesuiker: Emma wordt ontvoerd en veranderd in een vrouwtje van peperkoek, kunnen Martinus, Leeuw en Eekhoorn haar redden? Deprez bewerkte en las het verhaal van Isabelle Finet bewerken in. Monteur Ben Venesoen maakte er een bloedstollend en geestig verhaal van, wat resulteerde in een zoektocht van 2,5 km in de Gentse binnenstad met opdrachten, info en het luisterverhaal.
www.ienenmeesuiker.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...