nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Satirische talkshow bij RTL: ‘RTL Exclusief’

Martine Sandifort, Remko Vrijdag en Kasper van Kooten zullen te zien zijn in het nieuwe programma ‘RTL Exclusief’. Het programma heeft een talkshow-setting, maar is volledig in scène gezet. De ’talkshow’ wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens.

Een voorproefje hiervan was te zien bij Van Ervens Dorens reguliere talkshow ‘BEAU’. Zij schoven aan het eind van een reguliere aflevering van Beau aan als koningin Máxima, Mark Rutte en Johan Derksen aan bij Beau. Daarbij kondigden ze de eerste aflevering aan op 30 december, waarbij wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Daarin zullen ook o.a. ‘Diederik Gommers’, ‘Martien Meiland’, ‘Youp van ’t Hek’ en ‘Irma Sluis’ voorbij komen. De reguliere afleveringen starten op 3 januari.

Hun optreden bij Beau is hier te zien:
17 dec 2020

Update
Na de reacties op de eindejaars-uitzending is besloten om de eerste reguliere uitzending uit te stellen tot zondag 10 januari.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.