www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Rob Scheepers

Deze maand is het nieuwe boek van Rob Scheepers, ‘Knielen op een bed van Rob Scheepers’, verschenen.

“Scheepers gaat niet wéér helemaal helemaal uitleggen wat er in deze bundel staat. Namelijk wederom gewoon alle columns uit het ED/BD/BNdeStem en NPO Radio1 van het afgelopen jaar, en de beste oneliners uit ‘De Week in Oneliners’ op Radio Veronica. Enfin, je kent het principe. Wat het anders maakt dan alle andere bundels is dat 2020 natuurlijk een dermate memorabel jaar was dat deze bundel eigenlijk niet mag ontbreken in de boekenkast. Kun je over een paar jaar nog eens teruglezen hoe slecht we het allemaal hadden in 2020.”

Knielen op een bed van Rob Scheepers is verkrijgbaar via de website van Scheepers.
www.robscheepers.com

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...