nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Goodbye 2020 – livestream event met o.a. Padoem Patsss en Caribbean Combo

Als alternatief nieuwjaarsfeest organiseert festivalplatform Follow the Beat in samenwerking met de Rijksoverheid het online oud en nieuw-festival ‘GOODBYE 2020′.

Met bijdragen van ruim 250 artiesten te zien via 40 verschillende streams, vanaf oudejaarsdag 17.00 uur tot 05.00 uur ’s nachts. De kosten worden gedekt door de overheid, na aanmelding krijg je gratis toegang via Zoom.

Naast de vele muzikale acts zal o.a. Caribbean Combo met o.a. Roué Verveer, Murth Mossel en Jandino Asporaat geïmproviseerd terug kijken op het afgelopen jaar. Ook de comedians die meewerkten aan Padoem Patsss zullen te zien zijn met hun oneliners. Waaronder Riza Tisserand, René van Meurs, Pieter Jouke, Roel C. Verburg en Johan Kampman.

Aanmelden kan hier:
goodbye2020.nl

Follow the Beat.
followthebeat.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.