www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe tv-reeksen met scenario’s van Joost Vandecasteele en Soe Nsuki

Binnenkort kan je op de Vlaamse zender VIER kijken naar twee nieuwe tv-reeksen, waarvan de scenario’s geschreven werden door respectievelijk Joost Vandecasteele en Soe Nsuki.

Vanaf 4 januari zendt VIER de relatie-comedy ‘We moeten eens praten’ uit met een scenario van Joost Vandecasteele. De reeks gaat over het koppel Els (Clara Cleymans) en Alex (Rik Verheye – bekend van o.a. Callboys en Influencers). Els heeft iemand anders en wil dat Alex zijn koffers pakt en vertrekt. De wereld van Alex stort in. Maar dan wordt het land plots geteisterd door een gifwolk en iedereen moet binnenblijven op bevel van de regering. Tijd genoeg voor Els en Alex om elkaar terug te vinden – of definitief af te stoten. Na heftige gesprekken, romantische herinneringen en kwetsende verwijten weten ze: overleven we dit als koppel?

Vanaf 25 januari kan je kijken naar de comedy- en murder mystery-reeks ‘De Shaq’. Deze serie werd geschreven door Soe Nsuki, Chingiz Karibekov, Inès Eshun en Anthony Nti. Het verhaal gaat over personal trainer Shaq die door zijn boekhouder en zakenpartner Marnix wordt gevraagd om hem te helpen met een ‘probleempje’. Wanneer dat probleempje een lijk in de tuin blijkt te zijn, wil Shaq zo snel mogelijk weg van de vermoedelijke crime-scène. Maar dat is buiten Marnix gerekend…

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...