www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Urbanus: de vuilnisheld

Vanavond wordt de animatiefilm Urbanus: de vuilnisheld uitgezonden op de Vlaamse zender Eén.

In ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus). De louche bankier Jef Patat laat al het afval van het land in het dorp storten. Iedereen is akkoord omdat ze hiervoor betaald worden in goud. Urbanus verzet zich tegen het plan van de volwassenen. Dan verdwijnt Jef Patat met al het goud en het dorp ligt onder een dikke laag afval. Urbanus komt met de kinderen in opstand en neem de macht over.

Urbanus: de vuilnisheld wordt uitgezonden op Eén om 21u40.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...