nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cameretten Festival organiseert online home comedyquizzen

Cameretten heeft als alternatief voor het festival een home quiz ontwikkeld die te spelen is met vrienden, familie en collega‚Äôs op afstand (zowel op 1,5 meter als online). De Cameretten Quiz heeft vragenrondes met een algemene ronde, de oudejaarsconference, foto’s, internetklassiekers en natuurlijk Cameretten.

Je kan deze home quiz op elk gewenst moment spelen binnen de aangegeven periode van twee weken waar je een ticket voor hebt gekocht. Let op, na de periode waarvoor je een ticket hebt gekocht is de link naar de video niet meer beschikbaar.

Je kan tijdens de quiz ook kletsen met vrienden of sparren met teamgenoten en dit kan door via bijvoorbeeld Skype/Google Meet/Zoom/Whatsapp/Teams een aparte meeting op te zetten. De Cameretten home quiz duurt ongeveer 60 minuten en na de quiz volgen de antwoorden in hetzelfde filmpje.

Er zijn home quizzen voor de periode 27 december t.e.m. 9 januari en 10 januari t.e.m. 23 januari.

Meer info:.
www.cameretten.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...