www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Riza Tisserand, Richard Groenendijk, Claudia de Breij, Madelijne Kool, Jennifer Evenhuis, Jan De Wilde

Riza Tisserand studeerde enige tijd geleden af als jurist gespecialiseerd in fiscaliteit en intellectueel eigendomsrecht. Samen met andere advocaten met een creatieve achtergrond start hij per 1 januari 2021 een nieuw juridisch collectief: Backstage Legal.
meer info

Richard Groenendijk is gezicht geworden van de Rotterdamse campagne tegen overlast van houtrook. De campagne ´Wat loop je nou te stoken´ moet Rotterdammers bewustmaken van de effecten die houtkachels, open haarden en vuurkorven hebben op de luchtkwaliteit en gezondheid.

Claudia de Breij is 9 december 2021 de hoofdspreker tijdens de vijfde Deventer Jan Terlouw Lezing. Het doel van deze jaarlijkse lezing is om het publiek tot actie te bewegen voor een duurzame wereld, met het gedachtegoed van Jan Terlouw als uitgangspunt. De Breij maakt later nog bekend wie ze zal meenemen als duospreker.

Madelijne Kool en Jennifer Evenhuis zijn twee van de artiesten, die meedoen aan Goodtimestories. Van 7 t/m 16 januari treden artiesten live via de telefoon op, een unieke, persoonlijke beleving per telefoon, voor iedereen die iets moois wil horen voor het slapen gaan. Je hoeft alleen maar een datum, een tijd en een voorkeur aan te geven en op dat tijdstip af te wachten, bij de telefoon. Je wordt gebeld door je performer van voorkeur…en genieten maar! Een vertelling of lied duurt +/- 10 minuten – deelname is kosteloos.
Meer info:
www.goodtimestories.nl

Na het succes van het verschijnen van het album Hè Hè van de Vlaamse kleinkunstzanger Jan De Wilde op rood transparant vinyl eerder deze maand, worden er extra exemplaren van Hè Hè op zwart vinyl bijgeperst. Deze versie wordt eind februari in de winkels verwacht en is binnenkort ook beperkt als pre-order beschikbaar via onderstaande website.
www.blprecords.be
Eerdere berichtgeving Zwartekat:
Album Hè Hè van Jan De Wilde op vinyl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...