nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Wim Daniëls

In maart verschijnt het nieuwe boek van Wim Daniëls, Huppelnederlands.

“In Huppelnederlands verschrijft taalvirtuoos Wim Daniëls zijn selectie van meer dan 250 vrolijke woorden uit de Nederlandse taal, die als vanzelf door hun vorm en klank, meer dan door hun inhoud, vrolijk stemmen.

Huppelnederlands is een prachtig cadeauboek om iemand blij te maken en een positief gevoel te geven.

Flierefluiten, hatsiekiedee, holadiejee, hieperdepiep, lekkerbekje, okidoki, het zijn slechts enkele voorbeelden van huppelnederlands. In het boek worden de meeste huppelwoorden voorzien van een lichtvoetige uitleg over hun herkomst. Het boek bevat daarnaast illustraties van Yon Prüst, die het boek nog meer tot een echt cadeauboek maken.”

Huppelnederlands wordt uitgegeven door BBNC Uitgevers.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...