nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Video: De Laatste Zweef

“Voor het eerst in ons 30-jarige bestaan hebben we een eigen lied geschreven en een videoclip opgenomen: De Laatste Zweef. De vocals zijn gezongen door Jan Paul Buijs, Izaline Calister, Reinier van Harten, Steef de Jong, Stephanie Louwrier, Huub van der Lubbe, Loes Luca, Gerson Main, Hadewych Minis, Bart Rijnink, Kiki Schippers en Lucretia van der Vloot. Het lied is geschreven door niemand minder dan Jan en Keez Groenteman.

De Laatste Zweef laat zien wie we zijn en waarom we moeten blijven bestaan, want ís dit nou het eind van het feest? Wij hopen volgend jaar onze poorten weer te openen in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.”

Help je mee? Red de Parade en steun via:
deparade.nl/delaatstezweef

Categorie: Video | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.