nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Gelukkig, nieuwjaar

De Zwartekat redactie wenst allen een gelukzalig en cabaretesk 2021. Als altijd met de lach op de loer en Zwartekat wereldheerschappij in het verschiet.

De lat ligt dit jaar natuurlijk wel erg laag. Ondanks alle ellende die corona veroorzaakte in de wereld en de theaterwereld grotendeels lam legde, waren we op de site actiever dan ooit. Niet alleen plaatsten we afgelopen jaar bijna 2000 berichten, verbraken we tot twee keer toe ons maandrecord en kwam het eindtotaal op 200 berichten meer dan vorig jaar.

Ook waren we zeer actief op podcast-gebied. Zo spraken we in totaal ruim 30 uur met Freek de Jonge over zijn complete solo-oeuvre (ruim 80 voorstellingen!) en lanceerden we ter gelegenheid van 125 jaar Nederlands cabaret een podcast over de geschiedenis van het cabaret. Om gezondheidsredenen liggen beide series nu tijdelijk stil, maar zodra het kan gaan we er weer volop mee aan de slag.

We hopen op gezondheid voor iedereen. Dat de vaccins ons – naast superkrachten en betere bereik met de telefoon – weer de mogelijkheid geven in theaters te bezoeken en heel, héél veel voorstellingen te zien. Zoveel om in te halen.

Moedig voorwaarts!

PS: in augustus bestaat Zwartekat.nl 25 jaar! Ook leuk.

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.