nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Tineke Schouten

Vanavond zendt RTL4 de tv-registratie uit van ‘T-Splitsing’ van Tineke Schouten. Te zien om 21.15 uur

“Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke levensveranderende keuzes om je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit. In Tineke’s nieuwe theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Hoe is ze eigenlijk cabaretiere geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren? Het maken van al die keuzes mag soms best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze er ook niet de humor van inziet. Dus zullen in deze zeer persoonlijke show ook haar bekende typetjes langskomen. Voor deze tour is de keuze op de T-splitsing dan ook makkelijk gemaakt en neem je ‘afslag theater’.”

foto: Roy Beusker

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.