www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van der Laan en Woe zetten show Superlatief online

Van der Laan en Woe hebben hun show Superlatief, die dit jaar geworden exact 10 jaar geleden in (voor)première ging, integraal online gezet.

Niels van der Laan en Jeroen Woe werden met ‘Superlatief’ uitgeroepen tot winnaar van VSCD Neerlands Hoop 2011, de cabaretprijs voor veelbelovende theatermakers met het grootste toekomstperspectief. “Naast venijnige satire en hilarische types brengen ze sterke liedjes. Voortdurend leggen ze menselijke gebreken bloot. Of ze nu twee kiftende buurmannen of een geadopteerde Chinees spelen, de tijdgeest en de actualiteit weerklinken altijd op slimme wijze. Geëngageerd cabaret zonder vingertje, dat aantoont hoe uitgesproken nuance kan zijn”, aldus de VSCD-jury.

Categorie: Video | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...