www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Da’s liefde met Jens Dendoncker

Vanaf vanavond kan je op de Vlaamse commerciĆ«le zender kijken naar Da’s liefde met Jens Dendoncker.

Romanticus pur sang Jens Dendoncker test de wetenschap over de heerlijke, maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk. Geen betere locatie voor een programma over de liefde dan de Vlaamse stad van de liefde, het Venetiƫ van het noorden: Brugge. Jens trekt met zijn biechtstoel de Brugse pleinen op en laat (ex-)partners leugentjes om bestwil aan elkaar opbiechten. Hij helpt verliefde kinderen hun gevoelens neer te schrijven in een liefdesbrief, en die af te geven aan de gelukkige in kwestie. En hij overtuigt mensen op straat om hun crush op te bellen, hier en nu.

Da’s liefde wordt uitgezonden op VTM om 20u40. VTM is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...