www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cursus ‘Cabaretier in 5 weken’ in Huis van Puck Arnhem

Vanaf eind februari start Huis van Puck in Arnhem de cursus ‘Cabaretier in 5 weken’ voor mensen die begeleiding zoeken in het maken van een eigen cabaretprogramma. In 5 dagen worden de deelnemers tijdens deze cursus klaargestoomd voor deelname aan een open podium of cabaretfestival.

De basiscursus is één grote speeltuin. In deze vijfweekse stoomcursus maak je kennis met het fenomeen “cabaret.” Tijdens de eerste kennismakingsles worden oefeningen gedaan en eigen teksten geschreven. De vier lessen hierna breng je telkens zelf nieuw materiaal mee. Je ontdekt je creativiteit, gaat de wereld om je heen op een andere manier bekijken, leert wanneer je jouw publiek wel of niet boeit en wordt uitgedaagd om authenticiteit en lef te tonen.

De vervolgcursus is voor degenen die zich nóg meer willen bekwamen in cabaret en humor is er een vervolgcursus en is geschikt voor cabaretiers, comedians en mensen die lezingen, keynotes, presentaties of talks geven. Hoe overwin je je podiumangst? Wat wil je vertellen en hoe kan je je verhaal sterker maken? Wat is jouw unieke talent en podium-persoonlijkheid? Wat is jouw kracht en stijl? Tijdens deze vijf weken ligt de nadruk op individuele regie en aanwijzingen op maat.

De data van de basiscursus zijn 20 en 27 februari, 6, 13 en 20 maart 2021. Voor de vervolgcursus zijn de data 21 en 28 februari, 7, 14 en 21 maart 2021.

Docente is Malinca Verwiel met ruime ervaring als cabaretregisseur en kleinkunstdocent.

Inschrijven kan t.e.m. 14 februari door een mail te sturen met je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer naar: nina.klinkhamer@huisvanpuck.nl. Voor meer info.
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Divers |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...