nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Thomas Acda, Paul de Munnik, Lévi Weemoedt, Dirk Denoyelle, Kris De Jean

Thomas Acda en Paul de Munnik zijn twee van de artiesten, die op 16 januari optreden op De Vrienden van Amstel Live kijken. Dit jaar geen editie met publiek, maar een livestream. Tickets zijn gratis en verkrijgbaar via onderstaande link:
www.amstel.nl/vriendenvanamstel

Er wordt een kakkerlakje uitgebracht van Lévi Weemoedt, ‘Nuttige wenken bij een scheiding’. “Voor degenen wiens relatie niet bestand bleek tegen de quarantaineperiode. Een droogkomisch – en zelfs optimistisch – verhaal over een scheiding, zoals alleen Lévi Weemoedt dat kan.” Kakkerlakjes zijn geïllustreerde boekjes van Uitgeverij Loopvis met korte verhalen, gedichten, rijmpjes. De Kakkerlakjes hebben verstuurallures, net als kaarten in een regulier kaartenrek – ze zijn klein genoeg om te versturen met de post om bijvoorbeeld iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn, enz.
www.kakkerlakjes.nl

Dirk Denoyelle exposeert enkele van zijn Lego-kunstwerken op de tentoonstelling Bricks in the city. Nog te zien t.e.m. 28 februari in de Handelsbeurs in Antwerpen.
www.handelsbeursantwerpen.be

Kris De Jean, gedurende bijna 30 jaar de vaste toetsenist tijdens de theatervoorstellingen van Dirk Denoyelle, is vorige maand plots overleden. De Jean werd 57.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...