www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voor de kunst: Els De Schepper

Els De Schepper werkt aan een vrolijk, diepzinnig – en ook een béétje absurd – feel good en “dank-je”- boekje om cadeau te geven aan jezelf òf aan iemand die een bijzondere betekenis heeft voor je en aan wie je graag wil laten weten dat je hem of haar zeer waardeert.

Om het maken van alle tekeningen rond te krijgen, de vormgeving te bekostigen, het ontwerp van de cover te betalen, het druk-klaar krijgen van het boek, en de drukkosten te kunnen financieren is De Schepper een crowdfundactie gestart op Voordekunst.

Meer info:
www.voordekunst.nl

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...