nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Pop-up theater Maastricht definitief geannuleerd

We berichtten al eerder over het M-theater, een nieuwe (pop-up) theaterzaal met 1250 stoelen in samenwerking tussen Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht, waarbij het publiek, veilig en op 1,5 meter afstand, zou kunnen genieten van diverse voorstellingen en concerten.

Het M-theater zou oorspronkelijk open gaan vanaf 21 oktober tot 31 december 2020, maar vanwege de nieuwe landelijke coronamaatregelen werden alle voorstellingen verplaatst naar eind februari t/m 18 april 2021.

Gezien het met de huidige besmettingsgraad en de daaruit volgende overheidsmaatregelen niet is toegestaan om het publiek op 1,5 meter afstand te laten plaatsnemen, is het niet mogelijk om het M-theater op te starten. Het opnieuw opschuiven van de voorstellingen in het M-theater is om productionele redenen helaas niet haalbaar. Daarom is nu beslist om het M-theater definitief te annuleren.

Er wordt gekeken naar de mogelijkheid om de geboekte voorstellingen op een later moment in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof te laten plaatsvinden. Alle kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...