www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Caribbean Combo

Vanavond kan je op NPO2 Extra kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Ze ZIJN er weer! van Caribbean Combo.

Na zeer succesvolle theatertours in 2010 en 2011 gingen Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel en Howard Komproe ook in 2012 weer op pad. Ze zetten zaal na zaal op z’n kop met hun karakteristieke mix van comedy, muziek en dans. Vier topcomedians van Caribische afkomst laten u zien wat lol maken is, wat tropische souplesse is. “Als je zo moet lachen dat je een zakdoek nodig hebt dan weet je het wel, toch!”, liet een bezoeker vorig seizoen via de website weten. Nou, neem uw zakdoek maar weer mee want ‘Ze ZIJN er weer!’

Ze ZIJN er weer! wordt uitgezonden op NPO2 Extra om 20:30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...