nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Livestream-voorstelling: Margreet Dolman kijkt vooruit

Op 7 februari is live vanuit het Betty Asfalt Complex de voorstelling ‘Margreet Dolman kijkt vooruit’ van Paul Haenen te zien. Het is voorlopig de laatste live stream voorstelling vanuit Betty Asfalt. Daarna gaat het theater tot de herfst dicht vanwege werkzaamheden aan de fundering.

“Nieuwe voorstelling vol optimistische gedachtes, verhalen, inzichten en hoop op een zonnige lente. Net wat we nu nodig hebben. Samen met dominee Gremdaat en dokter Valentijn probeert Margreet je een hart onder de riem te steken.

We hopen in december weer open te gaan maar het leek ons fijn om nog een spetterende laatste theatervoorstelling te geven met de nog oude fundering! Uiteraard gestreamd want er mag geen publiek in de zaal.

Ik heb enorm veel zin om na de succesvolle december voorstellingen weer de nodige warmte jullie huiskamers in te slingeren. En natuurlijk doe ik dat weer samen met dominee Gremdaat en dokter Valentijn. Een beetje liefde en evenwicht, dat is waar we in deze verwarrende tijd behoefte aan hebben. Ik in elk geval wel. Tijdens en na onze december voorstellingen merkten we dat veel kijkers zich met ons en elkaar verbonden voelden, dat je toch samen bent, al is het dan niet live in de zaal. Ik wil niet klef zijn maar ik vind wel dat we bij elkaar horen, min of meer.

Ik hoop dat we elkaar aan treffen op zondag 7 februari. Digitaal hoeft niet op afstand te betekenen.”

Voor meer info en kaarten:
www.bettyasfaltcomplex.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.