www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Shop met Michael Van Peel, Alex Agnew en Bart Cannaerts

Michael Van Peel, Alex Agnew, Bart Cannaerts, Lieven Scheire en anderen zullen op verkopen op Valentijnsdag hun eigen merchandise verkopen in het Arenberg theater in Antwerpen.

De Vlaamse theaters zijn sinds 28 oktober gesloten. Er mogen geen voorstellingen worden gegeven. Maar shoppen mag nog wel. Dus gooit de Arenberg op 14 februari om 14.02 uur de deuren open als shop. “Als hét comedy-huis nodigen we een straffe line-up van 24 artiesten uit die zelf hun merchandise komen verkopen. Denk aan mutsen, sokken, boeken, kaarsen, koekjes,… Alles wat je op Meir vindt, nog gezelliger en veel grappiger.”

Ook Soe Nsuki, Xander De Rycke, Erhan Demirci, Vitalski, Els de Schepper, Thomas Smith, Maarten Westra Hoekzema, Hetty Helsmoortel, Latif Ait, Han Coucke, Nigel Williams, Arbi El Ayachi, Joost Van Hyfte, Grof Geschud zullen aanwezig zijn.

Tijdens de Comedy Shop worden alle coronamaatregelen gevolgd. Ook die voor winkels. Betalen gebeurt zo veel mogelijk contactloos, alleen winkelen is verplicht, we werken met plexi schermen aan kassa’s, alle medewerkers en artiesten houden zich aan de maatregelen, selfies met artiesten zijn niet toegestaan.

Publiek kan in blokken van een half uur coronaveilig komen winkelen. Reserveren is verplicht, tickets kosten € 2,49. Reserveren kan hier:
www.arenberg.be

Artwork: JangjoJim & Karen François

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.