www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album: Lenny en de Wespen

Lenny en de Wespen, de band van Lennaert Maes, heeft een nieuw album uitgebracht: Pleisterplaat. Het is het vijfde album in de 18-jarige geschiedenis van de band. De cd bevat 12 nieuwe songs en een boekje met artwork van Vicky Bogaert.

In 2019 kreeg Maes te kampen met een burn-out door een te drukke concertagenda en te veel projecten. Corona bracht in 2020 de wereld tot stilstand en dit deed hem beseffen dat hij toch graag muziek maakte. Samen met zijn bandleden zette hij zich aan het schrijven, wat resulteerde in Pleisterplaat.

De plaat is verkrijgbaar via de webshop van de band:
www.lennyendewespen.be

Pleisterplaat is ook te beluisteren via Spotify.
www.spotify.com

Maes won in 2011 de publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival. In 2004 won hij het Parkstad Cabaret Festival en in 2005 CabareteSKE. Lenny en de Wespen wonnen ook de publieksprijs bij de Nekka Wedstrijd in 2003.

Tracklist:
1. Tante zag de zee nooit
2. 2020
3. Januari
4. E314
5. Ik kan niet meer
6. Pleisterplaat
7. Johnny
8. Zondebok
9. Ohlalala (De dag is mooi)
10. Rum
11. Het stille uur
12. Wij gaan door

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...