nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Christel de Laat, Kees Prins, Wouter Deprez, Munttheater Weert

Christel de Laat werkt mee aan de nieuwe 5-delige reeks ‘Carnavalshart’, die KRO-NCRV samen met Omroep Brabant en L1 maakte, en die gaat over het zuiden, dat zich voorbereidt op een carnaval in het nieuwe normaal. ‘Carnavalshart’ wordt van vandaag tot en met vrijdag 12 februari uitgezonden op L1 TV, Omroep Brabant en in het nieuwe regioblok om 18.20 uur op NPO 2.

Kees Prins gaat de hoofdrol vertolken in de nieuwe BNNVARA-serie BuZa. De reeks gaat over een minister van Buitenlandse Zaken (Prins) die wordt benoemd als zijn voorganger onverwachts overlijdt. Wanneer er allerlei politieke lijken uit de kast vallen en de ene crisis na de andere zich aandient, heeft hij grote moeite het vertrouwen van zijn staf te winnen. BuZa wordt later dit jaar op NPO1 uitgezonden.

Wouter Deprez is een van de vijf Bekende Vlamingen, die lid is van het Jeugdboekenmaand-feestcomité. Zij zullen zich tijdens de jeugdboekenmaand (1 t.e.m. 31 maart) het lezen promoten. De campagne wordt op 1 maart op gang getrokken met een livestream vanuit hetpaleis in Antwerpen.
www.jeugdboekenmaand.be

In verband met de huidige lockdown en de onzekerheid over de periode na 9 februari, heeft het Munttheater Weert het besluit moeten nemen om alle geplande voorstellingen in de maand maart te laten vervallen. In overleg met de artiesten en gezelschappen wordt per voorstelling bekeken of deze verplaatst kan worden naar een later moment.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...