nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

#bakkenmetliefde voor snoezelruimte voor Hebe

Optreden is er voor comedian Berit Companjen momenteel niet bij, maar in plaats daarvan is ze aan het bakken geslagen en gestart met het initiatief #bakkenmetliefde. En dit keer voor een extra goed doel: een snoezelruimte voor Hebe.

Wat is #bakkenmetliefde?
ken of ben je iemand die wel wat liefde kan gebruiken? Ik maak homemade goodies en stop die in een pakketje die ik voor je verstuur. Er zit altijd een briefje bij met de omschrijving van de inhoud en er is ruimte om nog een persoonlijke tekst op te laten schrijven 😊 Het idee is om weer wat meer verbinding te creëren en mensen een glimlach op het gezicht te toveren. Deze week is het een prachtig Valentijnspakket vol met Fudge! Zonder Valentijnsthema is ook mogelijk!

Ook liefde naar het goede doel
Altijd gaat een deel van de opbrengst weer terug naar een goed doel. En dan in de vorm van pakketjes liefde. Zo zijn er al pakketten verstuurd naar heel veel medisch personeel op de diverse ic’s waaronder die in Enschede die opgeschrokken werden door de rellen. Maar ook mensen die iemand zijn verloren, de mevrouw van de Primera in Den Bosch die alles kwijt raakte in de plunderingen en een bejaardentehuis in Amsterdam.

Hebe
Dit keer is het goede doel Hebe, de dochter van haar goede vriendin Willemijn Zwart Smeets. Hebe heeft een zeldzame chromosoomafwijking die trisomie 9 heet. Om Hebe meer rust en een kans om te groeien te geven maakten haar ouders samen met de gemeente en de woningstichting het HebeHuis. Een veilige plek waar ze kan spelen en logeren. Hebe kan helaas niet terecht in het speciaal onderwijs, naschoolse opvang of logeeropvang, vandaar dat Stichting Rara wie ben ik? het HebeHuis creëerde.

En nu heeft Hebe dringend behoefte aan een snoezelkamer en daar wil Berit mee helpen door Valentijnspakketjes te maken. Daarvan gaat 1 euro naar de snoezelkamer van Hebe.

Meer info over Hebe en het Hebehuis?
www.hebehuis.nl

Bestellen
Ken/ben je iemand die wat liefde kan gebruiken? Het is een klein gebaar maar kan echt een groot verschil maken. De kosten zijn 15 euro inclusief verzendkosten, het pakje past door de brievenbus. Aanmelden kan via Messenger op de Facebook-pagina van Berit.

Oh en wees er snel bij, hoe eerder op de post, hoe eerder hij veilig en op tijd is aangekomen Zoals je op de foto kan zien zit er een sticker op het pakketje dat ze weten dat het op Valentijnsdag geopend moet worden. 🙂

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.