www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Dranouter Festival organiseert Dranouter Kerksessies

In afwachting of de festivalzomer kan doorgaan, komt het Dranouter Festival met de Dranouter Kerksessies, een beperkte reeks kleinschalige coronaproof concerten in de Kerk van Dranouter (BE).

Eerste artiest in het rijtje op 25 april is Laïs: het damestrio neemt terug haar toevlucht tot het Nederlands en brengt liedjes uit andere tijden, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als o.a. Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Wannes Van de Velde en Willem Vermandere en Ramses Shaffy.

Op 23 mei is het de beurt aan het duo Wannes Cappelle en Nicolas Callot: zij brachten onlangs het album ‘Schubert in het West-Vlaams’ uit, waarbij Cappelle enkele van de Schubert-liederen vertaalde in het plastische en poëtische West-Vlaams dat hem zo eigen is.

De ticketverkoop start zodra de organisatie concrete richtlijnen verneemt van de overheid. Per Kerksessie zullen er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn. Bezoekers kopen die best aan samen met hun bubbel.

Hou de website in de gaten voor meer info en de start van de ticketverkoop:
www.festivaldranouter.be

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...