nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Richard Groenendijk, Ronald Snijders, Ariane Van Hasselt

Richard Groenendijk vormt samen met Jamai Loman, Pia Douwes en Carline Brouwer de jury in de musicaltalentenjacht Op zoek naar Maria, waarin naar een hoofdrolspeler van The Sound of Music wordt gezocht. Op zoek naar Maria is vanaf zondag 21 februari 7 weken lang om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Ronald Snijders werkt aan een VPRO DOC over dichter en schrijver K. Schippers (1936), getiteld ‘Leven volgens K. Schippers’. Gerard Stigter, de man achter het pseudoniem K. Schippers, is inmiddels 84 en ernstig ziek. Snijders wilde hem graag in elk geval nog één keer spreken in goede conditie. Dat gesprek vormt de basis voor de podcastdocumentaire die 3 maart online komt.

Ariane Van Hasselt figureert in de nieuwe reclame van Dovy Keukens.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...