nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Richard Groenendijk, Alex Agnew, Arie Vuyk, Thomas Smith, Erhan Demirci

We berichtten eerder over ‘Tebbie nou op je muil?! one man show’, de theatervoorstelling die Richard Groenendijk speciaal voor het Luxor Theater zou maken. De voorstelling werd eerder al i.v.m. de coronamaatregelen verplaatst van december naar april/mei. Maar ook deze data zijn niet haalbaar door corona. Mensen, die een ticket voor deze show gekocht hadden, krijgen hun geld terug.

Alex Agnew zal te zien zijn in het nieuwe VTM-programma Later Als Ik Groot Ben. Hierin keert programmamaker Eric Goens met verschillende bekende Vlamingen terug naar het schooltje van hun kinderjaren. Vanop de schoolbanken van hun jeugd gaat hij op zoek naar hun levensverhaal. Welke grote en kleine verhalen uit hun schooltijd zijn blijven hangen?

Arie Vuyk werkt momenteel aan een korte voorstelling speciaal voor YouTube. ‘Op de valreep’ wordt een cabareteske monoloog van ongeveer een kwartier. Regie is in handen van Bert Schuiling (oud-winnaar Cameretten), René Splinter filmt, tekst en toneelbeeld zijn van Vuyk. De voorstelling gaat over vallen, rellen en sterren, en wordt opgenomen zodra ze helemaal klaar is in De Kijkdoos, het theatertje van Vuyk.

Thomas Smith en Erhan Demirci zijn twee van de bekende Vlamingen, die op sociale media eenzelfde open brief gepubliceerd hebben over de zaak-Bart De Pauw. Onder de hashtag #streepinhetzand vragen ze om te stoppen met de “kwetsende en vernederende reacties” aan het adres van de vrouwen die verklaringen over grensoverschrijdend gedrag tegen De Pauw aflegden.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...