www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Jan J Pieterse

Jan J. Pieterse – Het beste van Jan J. Pieterse – zijn meest opmerkelijke puntdichten

Deze maand verschijnt de 21ste bundel met puntdichten van Jan J. Pieterse. Het boek bevat zijn meest opmerkelijke puntdichten uit de voorgaande 20 bundels. Er werd een keuze gemaakt uit de vele gedichten die tijdens de optredens en presentaties het meest voorgelezen zijn en bovendien veelvuldig geciteerd worden.

Het werk in de bundels van Jan J. Pieterse bevat light verse, puntdichten, wisecracks, oneliners en tongue-in-cheek-poetry. Jan J. Pieterse neemt de lezer als het ware mee langs het leven an sich, met alle diepte- en hoogtepunten vien dien. Jeugdtrauma’s relaties en seks, kunst en spoort, geweld, ouderdom en dood komen veelal op relativerende wijze puntig en geestig aan bod.

Verkrijgbaar bij Bol.com en nu al via:
www.puntdichter.nl

Het boek is zowel in een boekhandelseditie verkrijgbaar, maar ook in een versie waarbij het mogelijk is het boek te personaliseren met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en foto op de cover. Zie boekalscadeau.nl.

Na dertig jaar presentator van Cabarestafette is Jan J. Pieterse bekend van de cabaretvoorstellingen van Mannen van Taal (met Frank van Pamelen en John Schleipen), Wedstrijdje?! (met Johan Hoogeboom en Dorine Wiersma), LichteGedichtenDag (met Frank van Pamelen), Cultuur met Mes & Vork, De-Grote-Hi-Ha-Hondelul-Voetbalshow, Radio5-rijnmservice, diverse andere theater-, online- en radioproducties en zijn vele interviews met theatermakers voor Haarlems Dagblad en andere dagbladen.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.