nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jörgen Raymann, Peter Heerschop, Rachid Larouz, Fuad Hassen

Jörgen Raymann is een van de BN’ers, die meedoet aan het nieuwe RTL4-programma De Verraders. Hierin komen achttien bekende Nederlanders in een kasteel in Zuid-Limburg samen voor een spel waarin ze samen een grote zilverschat kunnen winnen. Drie van hen willen echter de schat niet delen en worden verraders. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat. De Verraders, met als presentator Tijl Beckand, wordt vanaf 13 maart uitgezonden op RTL4.

Peter Heerschop presenteert morgen voor Schouwburg Amphion de Online PubQuiz, waarbij deelnemers hun algemene kennis over verschillende onderwerpen kunnen testen. De quiz start om 20u00 via ZOOM, tickets kosten 5 euro.
Meer info:
www.amphion.nl

Rachid Larouz organiseert sinds deze maand iedere dinsdag een comedyavond op zijn Instagram pagina. In de derde aflevering nu dinsdag is Fuad Hassen te gast. Larouz gaat dinsdag live op Instagram vanaf 20u00.
www.instagram.com

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...