nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Klaas van der Eerden verliezend finalist Hunted VIPS

Klaas van der Eerden heeft Hunted VIPS nipt verloren, zijn kompaan Dennis Weening haalde wel de eindmeet.

In Hunted moeten de deelnemers meerdere dagen lang uit handen blijven van een team van professionele opsporingsexperts. De ‘hunters’ hebben ervaring bij politie, defensie en in de private sector. Onder leiding van een oud recherche chef jaagt het hoofdkwartier op de ‘voortvluchtigen’.

Van der Eerden en Weening konden het Eiland van Heeg in het Heegermeer in Friesland bereiken, waar het extractiepunt was, en waar ze per boot opgepikt zouden worden om het land te verlaten. Maar Van der Eerden werd vlak voordat hij de boot bereikte gepakt door de hunters. Weening slaagde er wel in om de boot te halen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...