www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Leo Alkemade, Jan De Wilde, Najib Amhali, Jandino Asporaat

Freek de Jonge is een petitie gestart tegen het WK voetbal in Qatar. Tijdens de bouw van de stadions zijn er meer dan 6500 arbeidsmigranten gestorven. Je vindt de petitie hier terug:
www.petities.com

Leo Alkemade zal Petrus vertolken in de editie van The Passion van dit jaar. Het evenement wordt op 1 april om 20u25 uitgezonden op NPO1.

We berichtten al eerder dat de elpee ‘Hè Hè’ van de Vlaamse kleinkunstzanger Jan De Wilde in een beperkte oplage van 500 exemplaren op rood transparant vinyl werd uitgebracht. Deze oplage was snel uitverkocht, vandaar dat het album nu ook op zwart vinyl verkrijgbaar is. Het kan besteld worden via onderstaande link:
www.blprecords.be
Eerdere berichtgeving Zwartekat:
www.zwartekat.nl

Najib Amhali is een van de BN’ers met een migratieachtergrond, die een online campagne gestart zijn tegen exposing. Dit is het bewust zwartmaken en chanteren van hoofdzakelijk jonge mensen, vaak op basis van hun geaardheid. Ze hebben hiervoor een petitie opgestart.
www.campagnes.degoedezaak.org

Jandino Asporaat werkt mee aan de campagne Goed Giraal Gaan van Veiligbankieren.nl, het gezamenlijke voorlichtingsplatform van banken en betaalinstellingen over fraude en veiligheid. Met #goedgiraalgaan geven we binnen dit platform voorlichting aan jongeren over veilig elektronisch bankieren en elektronisch betalen. Niet alleen de bank heeft hierin een belangrijke taak. Jongeren hebben zelf ook een grote rol bij het veilig houden van hun gegevens. Jandino speelt mee in verschillende spotjes van de campagne.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...