www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw op Netflix: Emilio Guzman

Nu te zien op Netflix: Emilio Guzman met de voorstelling ‘Kom dan!’.

“Emilio gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme is de wereld alleen maar populistischer geworden. De boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite. Nu is Emilio een boze man en mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance, zonder beleefdheid en zonder twijfel. Emilio wordt gezien als een van de meest veelbelovende theatermakers, waar hij in 2014 al Neerlands Hoop voor ontving, dé cabaretprijs in Nederland.”
www.netflix.com

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.