www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Begijn Le Bleu lanceert vogeltijdschrift Fwiet

Begijn Le Bleu is naast comedian ook vogelliefhebber. Dit resulteerde al in de podcast Fwiet! Fwiet!, de website www.birdnerd.be, enkele vogelwandelingen alsook in het boek “Fwiet! Fwiet! de passie van het vogelkijken”.

Nu komt Le Bleu met een nieuw vogeltijdschrift, Fwiet, het eerste vogelmagazine voor Vlaanderen, dat hij samen maakt met journalist/bio-ingenieur Jeroen Denaeghel, die zijn eerste stapjes in de media zette als deelnemer van Big Brother.

Het eerste nummer komt in mei uit en zal 12,5 euro kosten. Het tijdschrift telt 144 pagina’s en bevat reportages, interviews en portfolio’s over vogels en vogelkijkers. Liefde voor woord en beeld vallen samen in deze bookzine.

Je kan Fwiet bestellen via onderstaande link. Hier kan je ook ter kennismaking enkele artikels gratis lezen.
www.fwiet.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...