www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Andries Tunru, Guido Weijers, Peter Pannekoek, Madelijne Kool

Andries Tunru krijgt een nieuwe rubriek bij Gijs 2.0 op NPO Radio 2. Vanaf deze week zal hij iedere maandag in ‘Advies van Andries’ over de oplossing voor het probleem van een luisteraar rappen. Wie Tunru wil laten rappen over zijn/haar probleem, kan een mailtje sturen naar Gijs2.0@kro-ncrv.nl. Via onderstaande link kan je alvast naar de eerste rap van Tunru luisteren.
www.nporadio2.nl

Guido Weijers hield op 20 februari in het Beatrix Theater in Utrecht een testvoorstelling voor 500 mensen om te zien of een voorstelling met publiek mogelijk is zonder verspreiding van het coronavirus. De aanwezigen moesten wel een negatieve coronatest kunnen voorleggen. Na afloop lieten 80% van de bezoekers zich opnieuw testen, maar niemand van de geteste personen bleek positief.

Peter Pannekoek is aanstaande zondag een van de special guests tijdens het Fieldlab-proefevenement met André Hazes in de Ziggo Dome. Het evenement is helemaal uitverkocht.

Madelijne Kool gaat vaak wandelen op de Zuiderheide in Laren. Een bankje met uitzicht is haar keerpunt, maar niet voordat ze daar een gesprek aanknoopt met iemand die daar zit, wat vaak leidt tot mooie en intense verhalen. De burgemeester heeft, in samenspraak met Kool, besloten om van dit bankje officieel een geluksbankje te maken en er een koperen plaatje op te laten bevestigen met de tekst “Het Geluksbankje. Zit… zucht 3 keer en kijk: opeens is alles mooier! Madelijne Kool”

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...