nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis comedycursus in het voorjaar

Dit voorjaar organiseert het Comedyhuis in Utrecht opnieuw een comedycursus en een comedy workshop.

De comedycursus duurt 7 weken en is voor een beginner van stand-up comedy die hier aan zijn/haar materiaal leert werken onder begeleiding van ervaren comedians. Van de basistheorie van comedy (wat is een grap) tot de geheime kneepjes van het vak (wat doe je als een grap níet werkt?): alles wordt uit de doeken gedaan in deze cursus. Ook word je voorzien van onze handige reader vol basistheorie over comedy, praktische oefeningen, tips voor writer’s block, en wijze lessen die de schrijvers in hun vele jaren in comedyland hebben opgedaan.

Er zullen twee groepen opstarten. Voor groep 1 zijn de lessen maandag 15, 22, 29 maart en 12, 19, 26 april en 3 mei met een eindshow op 4 mei. Bij groep 2 zijn de lessen op dinsdag 16, 23, 30 maart en 13, 20 en 27 april en 4 mei met een eindshow op 6 mei.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op info@comedyhuis.nl.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...