nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD: Youp van ‘t Hek

Eind februari verscheen de DVD van de meest recente oudejaarsconference Youp van ‘t Hek, Korrel Zout.

“Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een terugblik op 2020. Met de titel Korrel Zout. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!! Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. Youp heeft er in zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje!”

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...