nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Pieter Verelst, Grof Geschud

Vanavond kan je op Podium 19, de tijdelijke cultuurzender van Vlaanderen, kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling ‘Mijn broer en ik’ van Pieter Verelst.

“In Mijn broer en ik laat Pieter Verelst een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet ben je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol. Combineer dit met zijn energetisch acteertalent en muzikaliteit en je snapt dat deze voorstelling vooral veel te snel voorbij zal vliegen.”

‘Mijn broer en ik’ wordt uitgezonden om 18u10 op Podium 19. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Voorafgaand aan ‘Mijn broer en ik’ kan je op Podium 10 om 17u55 nog kijken naar de herhaling van de Toots Sessies met Grof Geschud, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden een deel uit hun debuutvoorstelling ‘Lijmen’ zullen spelen.

foto: Giel Domen

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...