nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

24 UUR LIVE vanuit Sportpaleis Antwerpen met o.a. Kommil Foo en Stef Bos

Eén jaar na de eerste lockdown is de honger om op te treden groot. Daarom besloot Miguel Wiels, pianist bij o.a. Even tot hier en De Kwis, 24 UUR LIVE te organiseren: die dag zullen meer dan 100 artiesten de klok rond op in het Sportpaleis in Antwerpen, coronaveilig en zonder publiek.

Ook verschillende cabaretiers en kleinkunstzangers maken hun opwachting: Kommil Foo, Stef Bos, Cleymans & Van Geel, Bart Herman, Geert Hoste, Tine & Pieter Embrechts, Eva De Roovere ,Urbanus, Jacques Vermeire, Jan De Smet en Guga Baúl.

24 UUR LIVE kan je op 12 maart vanaf 18 uur live en lopen door tot de volgende dag. De livestream is gratis te volgen via www.hln.be en in de HLN-app. Hier kan je ook de volgorde van de optredende artiesten raadplegen

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...