www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Dat Zijn Geen Grappen in Verkiezingstijd

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar Dat Zijn Geen Grappen in Verkiezingstijd, waarin bekende cabaretiers en opiniemakers een kritische en satirische beschouwing van Nederland geven in tijden van lockdown en verkiezingen.

Terwijl Nederland zich weer opmaakt voor een gang naar het stemhokje, duurt de coronacrisis voort en zitten cabaretiers nog altijd werkloos thuis. In ‘Dat zijn geen grappen in verkiezingstijd’ zet Omroep PowNed deze grappenmakers terug in de spotlights om het wel en wee van Nederland in tijden van lockdown en verkiezingen eens stevig onder de loep te nemen.

Op prikkelende wijze geven o.a. Martijn Koning, Stefano Keizers, Guido Weijers en Rayen Panday hun beschouwing, waarbij tal van hete hangijzers de revue passeren: van groeiende weerstand tegen de coronamaatregelen tot een blunderend koningshuis, van complotwappies tot vaccinatiestress, van het Sigrid Kaag-effect tot gedonder bij het Forum voor Democratie.

Dat Zijn Geen Grappen in Verkiezingstijd wordt uitgezonden op NPO3 om 21u45.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...