www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boom Chicago lanceert deze zomer haar eerste Comedy Festival

Boom Chicago organiseert van 28 juli tot en met 1 augustus in het Rozentheater aan de Amsterdamse Rozengracht haar allereerste festival. Met comedians uit binnen- en buitenland, talent uit heel Nederland en natuurlijk het eigen comedy ensemble.

Boom Chicago’s drie theaterzalen brengen deze zomer vijf dagen lang een aanbod van improvisatie, stand-up, sketches, drag shows, variété en typetjes. Ook is er elke dag een Q&A sessie via Zoom, waarin het publiek bijzondere Boom Chicago alumni aan de tand kan voelen. Zoals Brendan Hunt (co-creator en castlid van de zeer leuke tv-serie Ted Lasso), Colton Dunn (NBC-komedie Superstore en Comedy Central’s Key & Peele) en nog veel meer.

Naast de dagelijkse programmering is er namelijk ook een ruim aanbod aan workshops. Deze worden gegeven door het team van docenten van de Boom Chicago Academy. Ook is er een prominente plek voor de non-profit theaterschool InterActing. Via improvisatietheater stimuleert Boom Chicago jongeren met autisme om zich los te maken van hun vaste patroon van rituelen en routine om het onverwachte te omarmen.

Boom Chicago is al sinds 1993 actief in Nederland en heeft in de loop der jaren veelvuldig comedians aan het begin van hun carriere naar Nederland gehaald. In 2013 verhuisde het van haar oorspronkelijke plek op het Leidseplein naar het Rozentheater aan de Amsterdamse Rozengracht.

Het early bird adventure pack voor het Boom Chicago Comedy Festival kost €49 en is verkrijgbaar via:
www.boomchicago.nl

Alle shows vinden plaats volgens de COVID-19 richtlijnen en het advies van het RIVM. Alle programmaonderdelen worden tevens live gestreamd, zodat iedereen, overal ter wereld, van de shows kan genieten.

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.