nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

WM TV van Wilminktheater brengt Theaterpraat

Het Wilminktheater in Enschede maakt met WM TV wekelijks programma’s van 25 minuten uitzenden met gasten uit de wereld van amusement, cabaret, musicals, klassiek muziek, toneel en jeugdtheater. Vijftien weken lang brengen ze iedere zaterdag en zondag een nieuwe uitzending te bekijken.

Rop Verheijen, bekend van o.a. Purper en de tv-programma’s MolTalk en De Luizenmoeder, presenteert vanaf zaterdag Theaterpraat. In de eerste afleveringen zijn cabaretier Marcel Harteveld, actrice en zangeres Rosa Da Silva, De Vriendendienst en een gedeelte van de cast van de musical Scrooge te gast.

Theaterpraat is vanaf zaterdag 20 maart 20.00 uur via:
www.wilminktheater.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.