nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Iliza Shlesinger naar België

De Amerikaanse comedian Iliza Shlesinger komt naar België: op 11 oktober staat ze met haar Back In Action show in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Iliza is een van de meest vooraanstaande comedians van vandaag met een schare fans die hun loyaliteit tonen door hun eigen door Iliza geïnspireerde swag te creëren voor haar shows. Haar vijfde Netflix stand-up special UnVeiled ging in november 2019 in première en duikt in haar traject om te trouwen. Haar eerdere specials zijn o.a. Confirmed Kills, Freezing Hot en War Paint.

Op acteergebied speelde Iliza in 2020 in twee grote films: Spenser Confidential, met Mark Wahlberg als tegenspeler en Peter Berg als regisseur, en Pieces of a Woman met Vanessa Kirby. De Iliza Shlesinger Sketch Show ging begin 2020 in première op Netflix. Haar eerste boek ‘Girl Logic: The Genius and the Absurdity’ is een subversief grappige verzameling essays en observaties over de benadering van een zelfverzekerde vrouw van vriendschap, singlehood en relaties. Haar nieuwe podcast ‘AIA: Ask Iliza Anything’ biedt luisteraars haar unieke perspectief en beantwoordt hun vragen over vrijwel elk onderwerp.

De kaartverkoop start 19 maart om 10:00 uur via:
www.teleticketservice.com

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...