www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Veldhuis en Kemper teamcaptains in Showcolade bij Omroep Max

Wat is echt en wat van chocola? Dat is de uitdaging voor teamcaptains Remco Veldhuis en Richard Kemper en hun teamleden in de nieuwe spelshow Showcolade.

Patissiers Robin Hoedjes, Boudewijn Nijmeijer en Marike van Beurden zijn pure chocoladespecialisten, die nationaal en internationaal hun sporen hebben verdiend. Speciaal voor Showcolade gaan zij aan de slag met het maken van voorwerpen zoals speelgoed, keukengerei en zelfs meubelstukken. Allemaal honderd procent van chocola, stuk voor stuk kleine kunstwerken en… niet van echt te onderscheiden.

In zes afleveringen gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan onder leiding van Edsilia Rombley. Wie durft er zonder enige twijfel een hap te nemen van een cactus of zaag? Wie zet zijn of haar tanden in een tuinschep en een kunstgebit? Welke bekende Nederlander maakt na een masterclass van de patissiers de mooiste chocoladeroosjes voor op een bruidstaart? En wie kan in de compleet ingerichte studiokamers de chocoladevoorwerpen van de echte onderscheiden?

Showcolade is gebaseerd op het Japanse format Sokkuri Sweets en is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX. Vanaf zondag 18 april te zien bij MAX op NPO 1 om 20.25 uur.

foto: Elvin Boer/MAX

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.