nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Comedy Nacht livestream, Rachid Larouz, Samba Schutte, Frank van Erum

Vanavond organiseert De Effenaar in Eindhoven de Comedy Nacht livestream. Eindhovense comedian Hermes Ahmadi neemt je tijdens Comedy Nacht mee op een trip door het Nederlandse cabaretlandschap. Met Pieter Jouke, Jules Keeris, Floris de Vree en Hidde van Gestel. De livestream is gratis en start vanavond om 21.00 uur via onderstaande link:
www.thesessions.stream.

Rachid Larouz gaat sinds februari iedere dinsdag in gesprek met een collega-comedian op zijn Instagram pagina. In de aflevering van 23 maart nu dinsdag is Samba Schutte te gast. Larouz gaat dinsdag live op Instagram vanaf 20u00.
www.instagram.com

Vanaf deze maand zet Frank van Erum, voormalig lid van Gino Sancti, iedere dag een grap online in De pot op met Frank, korte filmjes, doen hij op YouTube zet. Je kan ze bekijken via zijn YouTube-kanaal of de QR-code scannen, die op zijn site staat.
www.frankvanerum.be/gratislach
www.youtube.com

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...