www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Video: Dorine Wiersma, Mylou Frencken

Nooit eerder in de Nederlandse geschiedenis zagen mensen met verlangen uit naar een injectie. Zo massaal als velen vroeger de naald in de arm uit de weg gingen, zo soebattend snakt iedereen nu naar De Prik. Het vaccinatie-programma komt zeker maar langzaam op gang. Maar voor volk en vaderland duurt het allemaal veel te lang.

Cabaretières Mylou Frencken en Dorine Wiersma zien reikhalzend uit naar het einde van een muf tijdperk. Om de moed erin te houden tijdens de laatste loodjes doken zij de studio in om hun single ‘Ik wil een prik!’ op te nemen.
beluisteren op Spotify

Vorig seizoen bundelen zij voor het eerst hun krachten in de voorstelling ‘Waagstukken’ waarin thema het thema ‘moed’ centraal staat. Van de in maart 2020 gestaakte theatertour worden dit seizoen nog enkele voorstellingen ingehaald.

Categorie: Video | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.