www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Het Uur van de Wolf – RAYMOND!

Vanavond staat Raymond van het Groenewoud, die vorig jaar 70 jaar werd, centraal in Het Uur van de Wolf.

Raymond van ’t Groenewoud, een van de grootste Nederlandstalige liedjesschrijvers, wordt zeventig jaar. Deze documentaire omspant het beste van zijn muzikale werk en zijn levensverhaal vol filosofie en gebroken liefdes. Raymonds zonen, ex-vrouwen en collega-artiesten vertellen zonder gêne over de man achter die liedjes, over drift en ontrouw, over ambitie en onweerstaanbare passie. Ook einzelgänger Raymond zelf neemt geen blad voor de mond. De persoonlijke verhalen worden afgewisseld met hits, zoals Je veux de l’amour, Maria Maria ik hou van jou, Cha Cha Cha en Twee meisjes.

Het Uur van de Wolf – RAYMOND! wordt uitgezonden op NPO2 Extra om 21.20 uur.

foto: NTR

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...