nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Pieter Verelst

Vanavond kan je op NPO2 Extra kijken naar de de tv-registratie van de theatershow ‘Mijn broer en ik’ van Pieter Verelst.

“In Mijn broer en ik laat Pieter Verelst een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet ben je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol. Combineer dit met zijn energetisch acteertalent en muzikaliteit en je snapt dat deze voorstelling vooral veel te snel voorbij zal vliegen.”

‘Mijn broer en ik’ wordt uitgezonden op NPO2 Extra om 20.30 uur.

foto: Giel Domen

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...