nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Thomas Acda, Paul de Munnik, Youp van ’t Hek, Wart Kamps, Han Solo

Thomas Acda gaat de hoofdrol van opa spelen in de nieuwe familiefilm Berend Botje. Het verhaal gaat over de avonturen van het stoere meisje Berend uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit haar vader en opa, die ook allebei Berend heten. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is de jonge Berend ervan overtuigd dat het ei alleen op een verborgen eiland uitkomt. De film wordt in het najaar in de bioscopen verwacht.

Thomas Acda en Paul de Munnik hebben voor de voedselcampagne ‘Maaltijd voor een ander’ samen onderstaand nummer opgenomen:
www.instagram.com/rodekruis

Youp van ’t Hek gaat een nieuw liedjesalbum, getiteld ‘Bergen’, opnemen. Hierop staan nummers uit de voorstellingen van de afgelopen 20 jaar, die nooit eerder op een studioalbum zijn verschenen. Daarnaast zullen er op het album ook een handvol nieuwe nummers – of beter gezegd, liedjes die Youp en Ton Scherpenzeel in de loop der tijd schreven maar die om de een of andere reden op de plank bleven liggen – staan. Wanneer het album precies gaat uitkomen, is nog niet bekend.

Wart Kamps is een van de artiesten, die zal meespelen in Jesus Christ, een online musicalconcert met hits uit Jesus Christ Superstar, Sister Act en Les Misérables. Het concert zal een maand online te bekijken zijn. Kaarten en meer info:
www.rooxlive.com

Han Solo is een van de stemacteurs in Boerke, de nieuwe animatiereeks van vijf minuten, die Winteruur vervangt. Alhoewel er in Boerke niet gesproken wordt, werken er drie mensen als stemacteur aan mee: Jos Dom doet Boerke, Han Solo en Maaike Cafmeyer verdelen de andere stemloze personages onder elkaar. Boerke wordt gedurende de ganse zomertijd uitgezonden op CANVAS, van maandagavond tot donderdagavond, totdat Winteruur met Wim Helsen de fakkel weer overneemt.

tip: o.a. Marnix

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...