www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sjaak&Co met Sjaak Bral en Karel de Rooij

Bibliotheek Den Haag organiseert elke woensdag om 20.00 uur de livestream Sjaak&Co: leuke, humoristische gesprekken tussen Sjaak Bral en bekende Hagenaars en Hagenezen. Sjaak behandelt zijn nieuwste columns, gaat in gesprek over actualiteiten en literatuur en natuurlijk is er muziek.

Ook is er ruimte om zelf in gesprek te gaan met Sjaak. Hoe heeft Sjaak 2020 beleefd, wat is zijn favoriete boek of wat is Sjaaks grootste guilty pleasure? Je mag alles vragen. Deze vragen of als je iets wil vertellen aan Bral over jezelf of Den Haag, kan je een mailtje sturen naar sjaak@denhaag.nl.

In de laatste editie ontvangt Sjaak Bral vanavond Karel de Rooij, Mini van het duo Mini & Maxi. De Rooij is al sinds zijn vijfde bezig met theater. Hij volbracht een klassieke muziekopleiding en speelde trombone en viool. Zijn muzikale kwaliteiten hielpen hem in 1967 door een auditie bij Tom Manders. In de groep jonge talenten die werd gerekruteerd door Dorus zat ook Peter de Jong, met wie hij in 1969 het zeer succesvolle duo Mini & Maxi zou vormen.

De Muziek komt van Max Douw.

Meer info:
www.bibliotheekdenhaag.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...